Tindersprookje

VOORSTELLING 24 T/M 30 DECEMBER 2019
CLUB LAM/THEATERKIKKER/ALUIN – Tindersprookje

Een vijfentwintig minuten durend tindersprookje.

“Live chatten met een acteerstijl die erg past in wat we dan maar de Fleabag-aanpak zullen noemen. Losjes, beetje millennial, met een vette knipoog zonder de ernst te verliezen: dit was zo ontzettend leuk dat ze als ingehuurde support-act bijna het hoofdprogramma overschaduwden.” -Cultureel Persbureau

Actrices: Ella KamerbeekMarloes IJpelaar, tekst: Marloes IJpelaar, Ella Kamerbeek dank aan: Ayla Satijn

Daar gaan we, het zoveelste verhaaltje over een meisje dat verliefd wordt op een onbereikbare prins. Dat mag natuurlijk niet, dus wordt ze gevangen genomen en onthoofd. Oh nee, ze wordt op het allerlaatste moment gered door haar prins. Ze leven nog lang en gelukkig. NOT. Gloriant, pak je zwaard maar in, Club Lam is er.

Cultureel Persbureau 

De middag voor kerst in Theater Kikker had nog een andere, zeer aangename verrassing: twee jonge actrices die samen Toneelgroep Lam vormen, deden iets heel erg fijns met Gloriant, een van de vier overgeleverde Abele Spelen. Het liefdesverhaal over niet zo heldhaftige ridder en een iets te bronstige dame kreeg van deze frisse makers een whatsapp/Tinder-behandeling. Live chatten met een acteerstijl die erg past in wat we dan maar de Fleabag-aanpak zullen noemen. Losjes, beetje millennial, met een vette knipoog zonder de ernst te verliezen: dit was zo ontzettend leuk dat ze als ingehuurde support-act bijna het hoofdprogramma overschaduwden.