Club Lam op Over ’t IJ

Wat een feest!


Club Lam staat deze zomer op Over ’t IJ met de voorstelling Marie Antoinette. 5 t/m 14 juli nemen wij intrek in een van de containers op het NDSM werf. Wij hebben er heel erg veel zin in. Hopelijk zien we jullie daar!

Voorstelling ‘Marie Antoinette’

Marie Antoinette, het meisje dat wordt

onthoofd op haar eigen verjaardag. Oh, Marie… je Insta dampt nog na van je ‘live, love, laugh’ quotes. In jouw beleving wonen we in een focking unicornland. Jij en je volgers hebben het wegkijken van problemen tot een kunst verheven. De wereld is er geen reet mee opgeschoten. Het is tijd voor een revolutie. Het is tijd voor je verjaardag.

Inhoud/Thematiek
Marie Antoinette is een kritisch stuk over de aandachtseconomie, waarin het publiek wordt geprikkeld zich bewust te worden van de krachten die daarbij spelen. Om deze bewustwording te versterken, speelt Club Lam met ‘the gaze’ en de betrokkenheid van het publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *